
Om svin, vin og bålbrenning
I første episoden av podcasten Frå svin til vin møter du vinbøndene Arild Hebnes og Toyni Tobekk. Du høyrer korleis reisa har vore frå dei overtok garden og…
I første episoden av podcasten Frå svin til vin møter du vinbøndene Arild Hebnes og Toyni Tobekk. Du høyrer korleis reisa har vore frå dei overtok garden og…
Kjenn – det luktar friskt av nordisk frukt og markblomar. Smaken av midtsommarnetter og det gode liv. Vinsmaking handlar om å ta alle sansane i bruk.
Og kalenderen seier slutten på mars.
Og me prøver noko nytt.
Med innleigd leiketøy går moldvarpane til jobben med største glede.
Ååååå … det er vår, jo!
I år prøver me noko nytt.
Det nye året kom med snø og frost. Likevel er det arbeid å gjera i vinhagen.
Takk og lov for flinke og smarte naboar! Vår gode nabo Svein har komme på ein finfin patent som me bruker når me skal opp med streng.
Det er varmt! Kor varmt? Sjå: 34 grader, altså!